Information angående Corona

Information angående Corona

Uppdaterad information den 12 november. Information om hur pandemin påverkar Nacka HK:s verksamhet publiceras på Skuru IK Handbolls hemsida Samma åtgärder gäller i båda föreningarna angående exempelvis smittskyddsarbete. Nacka HK och Skuru följer Folkhälsomyndighetens,  Riksidrottsförbundets och Svenska Handbollförbundets riktlinjer gällande träning och tävling. Vi följer utvecklingen och nya beslut kan fattas med kort varsel. 

Den 29 oktober beslutade Folkhälsomyndigheten (FHM) om skärpta restriktioner i bland annat Stockholms län.Så här skriver Riksidrottsförbundet på sin webbplats: ”För idrotten i dessa regioner gäller att avstå från att delta på idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare och inte professionella idrottare som har idrotten som yrke eller huvudsaklig sysselsättning. Då Damallsvenskan är undantagen och spelar vidare pågår också Nacka HK:s verksamhet på damsidan enligt tidigare fastlagd plan. 

OBS! På grund av de skärpta restriktionerna i Stockholms län tar Nacka HK tillsvidare inte in någon publik i Nacka Bollhall under hemmamatcherna. Endast deltagare, funktionärer och journalister kan ackrediteras till matcherna.