Förlust i träningsmatchen mot Tyresö Handboll

Förlust i träningsmatchen mot Tyresö Handboll

Träningsmatch i dess rätta bemärkelse. Mycket slarv och många konstiga val. Precis som det skall vara när man spelar ihop sig inför seriestarten. 3:e matchen för vår del och med de också återigen en ny laguppställning som stod på banan. Många sjuka och spelare iväg för att träna ihop sig inför USM gjorde att vi återigen stod med en ny trupp på banan. Tyresö som också matchat hårt hade också en ”ny” trupp på banan där man lät många av de bärande spelarna vila för att ge andra chansen att spela in sig. 

Första halvlek blev en ganska målsnål uppvisning då inget av lagen lyckades bryta det andra lagets offensiva försvar. För mycket enmansshow gjorde att spelet hela tiden bröts och fick starta upp med frikast på frikast. Vi stod som sagt bra bakåt men hade alldeles för lite tid och rum i vårt anfall, här måste vi stärka upp oss om vi ska få ett bra flow i vårt spel oavsett vilken typ av försvar vi möter.

Andra halvlek bjöd på lite bättre spel från båda lagen och också många fina omställningar. Vi fick ett lite bättre flyt mot slutet av matchen och tog fler rätta val. Detta bådar gott inför tisdagens match mot Skånela. Spännande till den matchen är att där har vi förhoppningsvis alla spelare tillgängliga och kan komma med full trupp. Vi fortsätter gnugga på detaljerna och tror starkt på att vi är redo för premiären mot GT Söder om några veckor.