Livia Sjölin uttagen till träningsdag med U16-landslaget

Livia Sjölin uttagen till träningsdag med U16-landslaget

Livia Sjölin är uttagen till träningsdag med U16-landslaget den 16 september i Stockholm. Vänstersexan, som är tillbaka i Nacka efter en tvåårig sejour i Huddinge HK, är en av 65 spelare som förbundskapten Pontus Ward Wiklund tagit ut till tre träningsdagar i augusti/september. Ytterligare 6 spelare från klubbens F16-lag, Alice Timner, Alice Salmi, Alva Ohlson, Ellie Hammarström, Sarah Hansson och My Morgenstern, är uttagna till dagen i Stockholm.

U16-landslagets resa skulle ha startat med ett mästerskap, European Open, redan i somras under Partille Cup, men blev precis som all annan handboll inställd pga Covid-19. Istället kommer man spela sina första landskamper under hösten 2020.

– Det kommer att bli väldigt roligt att inleda resan med den här ålderskullen och följa deras utveckling och upplevelser. Nu får vi möjlighet till många träffar under säsongen, som sedan avslutas med EM i sommar, säger Ward Wiklund till handbollslandslaget.se.